ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 24χρονος καταζητούμενος στα χέρια της Αστυνομίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 24χρονος καταζητούμενος στα χέρια της Αστυνομίας

Στη σύλληψη 24χρονου, βάσει Δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 7.35 το βράδυ της Πέμπτης (19/7), στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 24χρονος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, αμελών και απερίσκεπτων πράξεων, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β΄, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, 2018, στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 24χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE