ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινηματογραφική καταδίωξη- Σε συναγερμό οι Αρχές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινηματογραφική καταδίωξη- Σε συναγερμό οι Αρχές

Ανθρωποκυνηγητό στην Ορόκλινη της Λάρνακας, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (1/5), με αστυνομικές δυνάμεις να καταδιώκουν δύο πρόσωπα, τα οποία αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17:30, όχημα το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Αφού τους έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, δεν το έπραξε και αντί αυτού ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Σε κάποια στιγμή, δύο άτομα εξήλθαν από το αυτοκίνητο και διέφυγαν πεζοί, ενώ στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψη τους.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι το όχημα σχετίζεται με υπόθεση κλοπών, για την οποία από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (1/5), δύο άτομα τελούν υπό κράτηση.

Πάντως, πληροφορίες που μιλούν για προειδοποιητικούς πυροβολισμούς από πλευρά Αστυνομίας, μέχρι στιγμής (17:45) δεν επιβεβαιώνονται επίσημα.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE