ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η καταστροφή που «άφησε» πίσω της η φωτιά – Συγχαρητήρια στις δυνάμεις πυρόσβεσης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η καταστροφή που «άφησε» πίσω της η φωτιά – Συγχαρητήρια στις δυνάμεις πυρόσβεσης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα συγχαρητήριά του προς τον Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις δυνάμεις πυρόσβεσης, απέστειλε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Με την ανάρτησή του ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέδραμαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών που ξέσπασαν σε Γερμασόγεια και Αρκούντα, το απόγευμα της Πέμπτης 19/07.

Ο κύριος Δίπλαρος, συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφίες από την καταστροφή που προκάλεσαν οι φλόγες, ενώ παράλληλα αναφέρει:  «Όταν εξαιτίας της αποτελεσματικότητας, του επαγγελματισμού και του σωστού συντονισμού, των δυνάμεων πυρόσβεσης δεν θρηνείς θύματα και δεν χάνονται ολόκληρες περιουσίες από την μεγάλη πυρκαγιά στη Γερμασόγεια και στην Ακρούντα και όταν ζεις από κοντά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών μας, δεν μπορείς παρά να εκφράσεις τον Θαυμασμό και τα Συγχαρητήρια σου. Σε όλους αυτούς, που ρίχθηκαν από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και απόψε στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα που απείλησε σπίτια και οικογένειες στη Γερμασόγεια, εκφράζουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!».

Δείτε την ανάρτησή του και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE