ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η καταστροφή που «άφησε» πίσω της η φωτιά – Συγχαρητήρια στις δυνάμεις πυρόσβεσης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η καταστροφή που «άφησε» πίσω της η φωτιά – Συγχαρητήρια στις δυνάμεις πυρόσβεσης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα συγχαρητήριά του προς τον Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις δυνάμεις πυρόσβεσης, απέστειλε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Με την ανάρτησή του ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέδραμαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών που ξέσπασαν σε Γερμασόγεια και Αρκούντα, το απόγευμα της Πέμπτης 19/07.

Ο κύριος Δίπλαρος, συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφίες από την καταστροφή που προκάλεσαν οι φλόγες, ενώ παράλληλα αναφέρει:  «Όταν εξαιτίας της αποτελεσματικότητας, του επαγγελματισμού και του σωστού συντονισμού, των δυνάμεων πυρόσβεσης δεν θρηνείς θύματα και δεν χάνονται ολόκληρες περιουσίες από την μεγάλη πυρκαγιά στη Γερμασόγεια και στην Ακρούντα και όταν ζεις από κοντά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών μας, δεν μπορείς παρά να εκφράσεις τον Θαυμασμό και τα Συγχαρητήρια σου. Σε όλους αυτούς, που ρίχθηκαν από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και απόψε στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα που απείλησε σπίτια και οικογένειες στη Γερμασόγεια, εκφράζουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!».

Δείτε την ανάρτησή του και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.