ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έγινε κι αυτό στην περιοχή -Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι χειριστές των ελικοπτέρων

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έγινε κι αυτό στην περιοχή -Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι χειριστές των ελικοπτέρων

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό. Περισσότερα από 30 οχήματα καθώς και γύρω στους 100 πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά μεταξύ Γερμασόγιας και Ακρούντας.

Έλα, όμως, που εκεί ένα παλληκάρι δυσχεραίνει το έργο τους... Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, νεαρός, "κόβει" αμέριμνος βόλτες με το κανό του εντός του φράγματος, την ώρα που 3 ή και 4 ελικόπτερα ταυτόχρονα ανεφοδιάζονται με νερό ώστε να ξεκινήσουν νέες ρίψεις σε απροσπέλαστο από τις επίγειες δυνάμεις σημείο.

Δεν πιστεύουν οι χειριστές των ελικοπτέρων το «θέαμα» που βλέπουν και ζήτησαν, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όπως ενημερωθεί η Αστυνομία και να τον απομακρύνει από το σημείο, καθώς είναι επικίνδυνο για τον ίδιο, ενώ προκαλεί καθυστέρηση και στα πτητικά μέσα.

Στέλιος Στυλιανού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE