ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: 'Μείωση χρέους μέχρι το 2020 κάτω από το 100%'

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: 'Μείωση χρέους μέχρι το 2020 κάτω από το 100%'

Την έκθεση του διεθνούς οίκου αξιολόγησης Fitch σχολιάζει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Όπως σημειώνει ότι σε αντίθεση με το παρελθόν, το κυπριακό κράτος μπορούσε σήμερα να παρέμβει εκεί όπου παρέστη ανάγκη και να διασφαλίσει πλήρως και τις καταθέσεις του κοινού αλλά και ότι στόχος πρώτης προτεραιότητας θα είναι η αποφασιστική αντιμετώπιση των προβληματικών δανείων.

«Σημερινή (18/7) έκθεση του διεθνούς Οίκου Αξιολόγησης «Fitch» έρχεται να επιβεβαιώσει τη στοχοθεσία και τις προβλέψεις της κυβερνητικής πολιτικής», αναφέρει ο κ. Προδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE