ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 60χρονη από τη Λευκωσία η θανούσα- Υπό εξέταση σημαντική λεπτομέρεια

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 60χρονη από τη Λευκωσία η θανούσα- Υπό εξέταση σημαντική λεπτομέρεια

Ήθελαν να περάσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς και αναψυχής στη θάλασσα, ωστόσο τα νερά της Ξυλοφάγου αποδείχτηκαν «υγρός τάφος» για την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον Β.Δ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δεκέλειας (Βρετανικών Βάσεων) Ανδρέα Πιτσιλλίδη το θύμα του θαλάσσιου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 18/7 στον κόλπο της Ξυλοφάγου είναι 60χρονη γυναίκα από την επαρχία Λευκωσίας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πρόκειται για οικογένεια που επέβαινε στο σκάφος, το οποίο ξαφνικά λόγω θαλασσοταραχής άρχισε να μπάζει νερά με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να στηθεί επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για τη διάσωσή τους.

Δυστυχώς όμως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά σε βράχια ενώ άλλα τέσσερα πρόσωπα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Οι συνθήκες του θαλάσσιου δυστυχήματος εξετάζονται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών τέθηκε μια σημαντική λεπτομέρεια αναφορικά με το αν η οικογένεια που επέβαινε στο σκάφος έφερε τα σωσίβια που υποχρεούνται να φορούν όσοι βρίσκονται εντός σκάφους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE