ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε πλωτή δεξαμενή – Συναγερμός στο νέο λιμάνι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε πλωτή δεξαμενή – Συναγερμός στο νέο λιμάνι

Σε συναγερμό τέθηκαν εργαζόμενοι στον χώρο του νέου  λιμανιού Λεμεσού την Τρίτη (17/7).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 13.18 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητη πλωτή δεξαμενή δεμένη καθέλκυσης πλοίων στον μόλο της περιοχής στο χώρο του νέου λιμανιού Λεμεσού.

Η πυρκαγιά ήταν στο δωμάτιο ελέγχου (control room) της δεξαμενής.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Μονοβόλικου και Αγίου Ιωάννη με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.55.

Η πυρκαγιά  φαίνεται να προκλήθηκε λόγω κοπής μετάλλων/σπινθηρισμοί. Η πλωτή δεξαμενή ήταν υπό αποσυναρμολόγηση για πώληση μετάλλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE