ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Σχέδιο εξόδου με ή χωρίς συγκατάθεση των εργαζομένων

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Σχέδιο εξόδου με ή χωρίς συγκατάθεση των εργαζομένων

Το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων με τις συντεχνίες υποχρεώνει τη διοίκηση του Συνεργατισμού να προχωρήσουν χωρίς συγκατάθεση.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου την Πέμπτη (19/7) στις 13:00 και το σενάριο που επικρατεί είναι η Τράπεζα να προχωρήσει μόνη της με το σχέδιο εξόδου.

Αυτό γιατί αποτελεί βασικό κομμάτι της συμφωνίας με την Ελληνική, ενώ αιωρείται ότι αν αποτύχει το σχέδιο λύση είναι οι πλεονασμοί.

Όπως μεταδίδει το ΡΙΚ, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί το σχέδιο ως το τέλος του Ιούλη και να δοθεί χρόνος εκδήλωσης ενδιαφέροντος ως το τέλος του Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της ΣΚΤ προνοεί ως ανώτατο όριο αποζημίωσης τις 170.000 ευρώ και κατώτατο τις 20.000.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE