Φόνός στην καρδιά της Λευκωσίας. Σκότωσε και έκαψε τον σύζυγο της ερωμένης του για να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι

Φόνός στην καρδιά της Λευκωσίας. Σκότωσε και έκαψε τον σύζυγο της ερωμένης του για να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι

Στις 18 Ιουλίου 2004 ο Π. και η Μ. αποφάσισαν να ταξιδέψουν εκτός Κύπρου με τις δύο ανήλικες κόρες τους. Όλα ήταν έτοιμα για την αναχώρηση, όμως μία έκτακτη δουλειά στην επιχείρηση του Π. ακύρωσε το ταξίδι, μεταφέροντάς το δυο μέρες μετά.

Παρόλα αυτά ο Π. και η Μ. δεν θα ταξίδευαν ποτέ προς Αγγλία. Εκείνη τη μέρα ο εραστής της Μ. είχε άλλα σχέδια: μπορεί η Μ. να ζούσε ακόμη με τον σύζυγό της, όμως ο εραστής δεν μπορούσε να διανοηθεί πως θα πήγαιναν μαζί και σε ταξίδι αναψυχής. Για αυτό κατέστρωσε με τη Μ. ένα σχέδιο για να τον βγάλουν από τη μέση και να ζήσουν επιτέλους μαζί, «ευτυχισμένοι».

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.