Μοιράζει δώρα η Αστυνομία Κύπρου – Ξύστε και κερδίστε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μοιράζει δώρα η Αστυνομία Κύπρου – Ξύστε και κερδίστε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια πρωτοποριακή ιδέα εφαρμόζει το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας Κύπρου με σκοπό οι πολίτες να έχουν άμεση αστυνομική ενημέρωση.

Συγκεκριμένα στην δημοσίευσή της, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει πως 30 τυχεροί θα κερδίσουν διάφορα δώρα με μόνο μια κίνηση.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Είναι η τυχερή σου μέρα / Ξύσε την κάρτα για να το μάθεις / Κατέβασε τώρα το Application της Αστυνομίας / Κυνήγησε τις πιθανότητές σου / Λήξη στις 31/7/2018 / Θα δοθούν 30 δώρα  μετά από κλήρωση / Νάιλον τσάντα, μικρό φαρμακείο, ομπρέλα, ποτήρι, πένα.

Κωδικός 2098 για να παίξεις το παιχνίδι / Share στο messenger της σελίδας της Αστυνομίας στο Facebook  και μπες στην κλήρωση / Λήξη στις 31/7/2018.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline δίνει απαντήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για την τροπολογία που κατέθεσε και για την κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου. Υποδεικνύει ότι το θέμα της Κύπρου, δεν πρέπει να θυσιάζεται στον βωμό, μικροκομματικών συμφερόντων.

BEST OF TOTHEMAONLINE