Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

Όπως φαίνεται στην ανάρτηση, ένας επιβάτης οχήματος, ενώ κινείται το αυτοκίνητο, βγαίνει από την ηλιοροφή, με αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του, σε περίπτωση ατυχήματος.
Η Αστυνομία στην ανάρτησή της αναφέρει πως: «Αυτούς τους ασυνείδητους οδηγούς καλούνται να αντιμετωπίζουν καθημερινά τα μέλη μας στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. Οι τροχονομικοί έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται καθημερινά στο πλαίσιο της πρόληψης των δυστυχημάτων αλλά & της δημιουργίας αισθήματος ασφάλειας του πολίτη».
Υπενθυμίζουμε πως σε παλαιότερο δημοσίευμά μας, θίξαμε το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο έλαβε χώρα στην περιοχή Πότιμα, της επαρχίας Πάφου, με το όχημα να κινείται με κατεύθυνση προς Coral Bay, το Σάββατο 14/07.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Δεν βάζουμε μυαλό – Οδηγούσαν και ο μισός ήταν έξω από το όχημα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




