ΚΥΠΡΟΣ: Δεν βάζουμε μυαλό – Οδηγούσαν και ο μισός ήταν έξω από το όχημα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν βάζουμε μυαλό – Οδηγούσαν και ο μισός ήταν έξω από το όχημα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν βάζουν μυαλό οι οδηγοί στο οδικό δίκτυο της Κύπρου.

Ο λόγος για επιβάτη οχήματος, ο οποίος, καθώς κινείτο το όχημα, βρισκόταν ο μισός εκτός του οχήματος.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο νεαρός πάτησε στα καθίσματα του αυτοκινήτου και εξήλθε από αυτό από την ηλιοροφή.

Μια κίνηση που θα είχε τραγικά αποτελέσματα σε περίπτωση που το εν λόγω όχημα εμπλεκόταν σε τροχαίο ατύχημα.

Η πιο κάτω φωτογραφία, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να παρουσιάσει την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του επιβάτη.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, το εν λόγω περιστατικό, έλαβε χώρα στην περιοχή Πότιμα, της επαρχίας Πάφου, με το όχημα να κινείται με κατεύθυνση προς Coral Bay, το Σάββατο 14/07.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE