Του πρότειναν άλλο πόστο… Μάλλον λέει ΟΧΙ…

Του πρότειναν άλλο πόστο… Μάλλον λέει ΟΧΙ…

Μάλλον κατάλαβαν στην ΑΕΛ, ότι χειρίστηκαν λανθασμένα την υπόθεση Μάριου Νικολάου. Ενημερώνοντας τον παραμονές της αναχώρησης για τη Βουλγαρία, ότι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. 

Προσπαθώντας να το… σώσουν, πληροφορίες λένε, ότι του έκαναν πρόταση να συνεχίσει από άλλο πόστο. 

Ωστόσο, ο 35χρονος διεθνής χαφ, προσανατολίζεται προς την απόφαση να τους πει «ευχαριστώ δεν θα πάρω», αφού νιώθει ότι έχει τις δυνάμεις να κλοτσά μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο για άλλα ένα-δυο χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο κάπτεν-Μάριο έχει συμβόλαιο με την ομάδα που… σήκωσε πρωτάθλημα το 2012, μέχρι την Άνοιξη του 2019. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.