Πόσοι Λιθουανοί ήρθαν και που θα κάθονται στο ΓΣΠ

Πόσοι Λιθουανοί ήρθαν και που θα κάθονται στο ΓΣΠ

Σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε για την παρουσία φιλάθλων της Λιθουανικής ομάδας, Σούντουβα, ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο αριθμός αυτών φθάνει τους 30.

Οι 30 περίπου Λιθουανοί φίλαθλοι θα κάθονται σε άνω διάζωμα της δυτικής κερκίδας του ΓΣΠ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE