Ξένη ομάδα τον ανακοίνωσε στον ΑΠΟΕΛ

Ξένη ομάδα τον ανακοίνωσε στον ΑΠΟΕΛ

Εδώ και λίγη ώρα η προηγούμενη ομάδα του Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή, Σάββα Γκέντσογλου, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της μαζί του.

Η Κροατική ομάδα, Χάιντουκ Σπλιτ, ανακοίνωσε αυτή την εξέλιξη, ενώ την ίδια ώρα, στην ίδια ανακοίνωση, τον… έντυσε γαλαζοκίτρινο στον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.