ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έξαλλος με το χάος στην οικία του - ‘Την επόμενη φορά θα κλάψεις εσύ’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έξαλλος με το χάος στην οικία του -  ‘Την επόμενη φορά θα κλάψεις εσύ’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απουσίαζαν για μια ώρα από το σπίτι τους και τους το ‘σήκωσαν’. Εξοργισμένος ο ιδιοκτήτης της οικίας σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας καταγγέλλει δημόσια το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Απίστευτη διάρρηξη οικίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/07) στο χωριό Μένοικο της Επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προέβη η ιδιοκτήτρια της οικίας, η διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/07) μεταξύ των ωρών 22:30 – 23:30, καθώς εκείνη την ώρα απουσίαζε μαζί με τα τρία της παιδιά.

Οι άγνωστοι κατάφεραν να εισέλθουν στην οικία, να κάνουν το σπίτι ανάστατο, αλλά κατάφεραν να πάρουν διαφορά αντικείμενα αξίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης της οικίας ανάρτησε φωτογραφίες από το σπίτι όπου οι διαρρήκτες δεν αφήσαν τίποτα όρθιο.

Όπως σημειώνει, τα παιδιά του, με το που αντίκρισαν το σπίτι, έκλαιγαν από το άγχος.

Διαβάστε την ανάρτηση του.

Προσέξετε, μόλις μας κλέψανε, αν είδε κάποιος κάτι ύποπτο να μας ενημερώσει. Την επόμενη φορά φίλε μου ότι πάθεις χαλάλι σου. Προσέχετε χωριανοί όταν σας κλέψουν μην αγγίζετε πουθενά και να ειδοποιήσετε αμέσως την αστυνομία. Είμαστε στο στόχαστρο από τους κλέφτες, ότι κινείτε ύποπτο προτιμήστε να βγάζετε φωτογραφίες τα αυτοκίνητα ή ανθρώπους. Γιατί τα νούμερα συνήθως είναι ψεύτικα.

Εάν πεινάς ας μου ζήταγες .Επειδή έχει χέρι χωριανός ,μάλλον (αλλοδαπός) την επόμενη φορά θα σου στήσω καρτέρι γιατί έχω και παιδιά. Ψες πήρες πράγματα αξίας 5000€ και τα παιδιά μου από το άγχος τους έκλαιγαν ,την επόμενη φορά θα κλάψεις εσύ σου το ορκίζομαι.

Να σημειώσουμε πως από την οικία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια ενώ την υπόθεση διερεύνα το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Μόρφου.

Δείτε τις φωτογραφίες απο την οικία 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE