Τοποθέτηση πολιτικού για το πέναλτυ – «Είμαι με Γαλλία αλλά…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τοποθέτηση πολιτικού για το πέναλτυ – «Είμαι με Γαλλία αλλά…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Κροατία και τη Γαλλία.

Κάποιοι υποστηρίζουν τους Βαλκάνιους και κάποιοι τους «πετεινούς».

Βέβαια, το λαοφιλέστερο άθλημα έχει οπαδούς και στην κυπριακή πολιτική σκηνή, με τον τέως Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας να τοποθετείται επί του πέναλτυ με το οποίοι η Γαλλία πήρε εκ νέου προβάδισμα στον τελικό.

«Είμαι με Γαλλία αλλά αυτό δεν ήταν πέναλτυ», έγραψε αμέσως ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ωστόσο το γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν χωρίζει τις δύο χώρες προς το παρόν.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE