ΗΠΑ: Πώς μια 23χρονη επιβίωσε για επτά ημέρες αφού έπεσε σε γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΗΠΑ: Πώς μια 23χρονη επιβίωσε για επτά ημέρες αφού έπεσε σε γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια γυναίκα στην Καλιφόρνια, καθώς όχι μόνο επέζησε από «βουτιά» σε γκρεμό με το όχημά της, αλλά άντεξε και μία εβδομάδα εκεί, μέχρι να την εντοπίσουν.

Περιπατητές εντόπισαν ζωντανή την Άντζελα Χερνάντεζ το βράδυ της Παρασκευής, αφού είδαν το διαλυμένο SUV της δίπλα στην θάλασσα, όπου κατέληξε μετά την πτώση σε γκρεμό περίπου 61 μέτρων. Η 23χρονη κατάφερε να μείνει ζωντανή, πίνοντας νερό από το ψυγείο του αυτοκινήτου της.

Όταν τη βρήκαν είχε τις αισθήσεις της και ήταν τραυματισμένη στον ώμο. Διασώστες κατάφεραν να την ανασύρουν από το σημείο και στη συνέχεια ελικόπτερο τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας ήταν σχετικά καλή και σταθερή αλλά σύμφωνα με την αστυνομία, φαινόταν να έχει πάθει διάσειση.

Η Χερνάντεζ είπε στις αρχές, ότι στις 6 Ιουλίου κι ενώ οδηγούσε, έκανε ελιγμό για να αποφύγει ένα ζώο που ήταν στον δρόμο, με συνέπεια να πέσει στον γκρεμό. «Συνήθως τους σκοτώνει η πτώση ή ο ωκεανός. Ηταν τυχερή που επέζησε και από τα δύο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, αναφέρει με το Reuters.

cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στον Αστρομερίτη: Συγχωριανοί και συνάδελφοι για χρόνια  θύτης και θύμα — Απαντήσεις θα δώσει η νεκροτομή στον 66χρονο

Φόνος στον Αστρομερίτη: Συγχωριανοί και συνάδελφοι για χρόνια θύτης και θύμα — Απαντήσεις θα δώσει η νεκροτομή στον 66χρονο

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον Αστρομερίτη έχει αναδείξει την ένταση που υπήρχε μεταξύ του 66χρονου Ανδρέα Μιχαηλίδη και του 57χρονου συγχωριανού και συναδέλφου του.

BEST OF TOTHEMAONLINE