Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

Συστήνει, επίσης, να αποφεύγεται η τοποθέτηση μελισσιών σε χώρους που ενδεχομένως να προκαλούν οχληρία, όπως σε κατοικημένες ή κτηνοτροφικές περιοχές, σε περάσματα ζώων αλλά και αλλού και απαραίτητα να τοποθετείται ποτίστρα με νερό για τις ανάγκες των μελισσιών.
Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι οι μελισσοκόμοι έχουν την υποχρέωση να αναγράφουν σε κάθε μελισσοκομείο το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση ή και το τηλέφωνο τους (προαιρετικά). Επίσης, στο πίσω μέρος της κάθε κυψέλης πρέπει να υπάρχει η ενδεδειγμένη σήμανση όπως ορίστηκε από το Τμήμα Γεωργίας (Αρχικά Επαρχίας Λ, ΛΕ, ΛΑ, Π, Α - Αρ. Μελισσοκομικού Μητρώου - Αρ. Κυψέλης) για εύκολη αναγνώριση και ταυτοποίηση του κατόχου.
ΓΤΠ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




