ΛΕΜΕΣΟΣ: Την απήγαγε αλλά κυριάρχησε ο έρωτας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την απήγαγε αλλά κυριάρχησε ο έρωτας

Κινητοποίησαν την Αστυνομία αλλά φαίνεται να μην προχωρά η υπόθεση της απαγωγής 18χρονης από 27χρονο.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (12/7) όταν ο 27χρονος άρπαξε τη 18χρονη από το σπίτι της και τη μετέφερε σε διαμέρισμα.

Ο πατέρας της κοπέλας κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, μέλη της οποίας εντόπισαν τον 27χρονο.

Αυτός αρνούνταν να αφήσει ελεύθερη τη 18χρονη, κάτι το οποίο έγινε μετά από λίγες ώρες διαπραγματεύσεων.

Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ωστόσο δεν παραδέχτηκε την απαγωγή της κοπέλας.

Σύμφωνα με τον Ιάσονα Ιάσονος («Ο Φιλελεύθερος»), η 18χρονη δεν θέλησε να προβεί σε καταγγελία επισημαίνοντας ότι παραμένει με τη θέλησή της κοντά στον 27χρονο.

Έτσι, ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί για το αδίκημα της απαγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE