ΛΕΜΕΣΟΣ: Την απήγαγε αλλά κυριάρχησε ο έρωτας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την απήγαγε αλλά κυριάρχησε ο έρωτας

Κινητοποίησαν την Αστυνομία αλλά φαίνεται να μην προχωρά η υπόθεση της απαγωγής 18χρονης από 27χρονο.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (12/7) όταν ο 27χρονος άρπαξε τη 18χρονη από το σπίτι της και τη μετέφερε σε διαμέρισμα.

Ο πατέρας της κοπέλας κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, μέλη της οποίας εντόπισαν τον 27χρονο.

Αυτός αρνούνταν να αφήσει ελεύθερη τη 18χρονη, κάτι το οποίο έγινε μετά από λίγες ώρες διαπραγματεύσεων.

Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ωστόσο δεν παραδέχτηκε την απαγωγή της κοπέλας.

Σύμφωνα με τον Ιάσονα Ιάσονος («Ο Φιλελεύθερος»), η 18χρονη δεν θέλησε να προβεί σε καταγγελία επισημαίνοντας ότι παραμένει με τη θέλησή της κοντά στον 27χρονο.

Έτσι, ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί για το αδίκημα της απαγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Σε περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής εισέρχεται η Κύπρος, μετά τη δημοσιοποίηση επίμαχου βίντεο που προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στο ανώτατο επίπεδο της διακυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE