ΚΥΠΡΟΣ: «Έφυγε» ο γιος του Κωστή Ευσταθίου – Συλλυπητήρια από τον Συλλούρη

ΚΥΠΡΟΣ: «Έφυγε» ο γιος του Κωστή Ευσταθίου – Συλλυπητήρια από τον Συλλούρη

Έφυγε από τη ζωή ο γιος του βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του για τον χαμό του υιού του βουλευτή της ΕΔΕΚ, Κωστή Ευσταθίου.

Όπως αναφέρει ο κύριος Συλλούρης, πληροφορήθηκε με μεγάλη του θλίψη για τον θάνατο του γιου του κυρίου Ευσταθίου, ευχόμενος ο Θεός να δίνει δύναμη στον βουλευτή και την οικογένειά του, αυτή τη δύσκολη τους ώρα.

Παράλληλα ο κύριος Συλλούρης, αναφέρει πως «είμαστε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι δίπλα του».

Με ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚ «συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος του συναγωνιστή και βουλευτή του κόμματος Κωστή Ευσταθίου και της οικογένειάς του για το θάνατο του υιού του, Στυλιανού, που έχασε σήμερα τη μάχη που έδινε για τη ζωή σε νοσοκομείο της Γερμανίας».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE