Συνελήφθησαν Γάλλοι στην Τουρκία – Τους θεωρούν ύποπτους για τρομοκρατία

Συνελήφθησαν Γάλλοι στην Τουρκία – Τους θεωρούν ύποπτους για τρομοκρατία

Υπό κράτηση 16 ανθρώπους στη νοτιανατολική Τουρκία έθεσαν οι αρχές στη χώρα, για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του τοπικού κυβερνήτη, την ώρα που μιας πηγή από τις υπηρεσίες ασφαλείας ανέφερε ότι οι τρεις εκ των συλληφθέντων είναι γάλλοι υπήκοοι.

Οι 16 συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθησαν χθες εναντίον «στελεχών και συνεργατών» του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) στην επαρχία Σιρνάκ, στο νοτιοανατολικό τμήμα, εξηγείται στην ανακοίνωση του κυβερνήτη της επαρχίας.

Το γραφείο του κυβερνήτη δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με την υπηκοότητα των συλληφθέντων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE