Η ανακοίνωση:
Εκτός αποστολής από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι ποδοσφαιριστές μας Ντάγκλας Φερέιρα και Νίκα Κατσαράβα.
Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής, «κουβαλά» τιμωρία μίας αγωνιστικής από τις 9 Ιουλίου 2015, λόγω κόκκινης κάρτας που είχε δεκτεί σε ευρωπαϊκό αγώνα με την Tskhinvali.
O Βραζιλιάνος αμυντικός δέκτηκε κόκκινη κάρτα σε αγώνα των ομίλων του Champions League, αγωνιζόμενος με την Braga στις 20/11/2012. Παρότι η ομάδα μας διερεύνησε το ενδεχόμενο παραγραφής της ποινής μέσω της UEFA λόγω της παρόδου πενταετίας σύμφωνα με τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η απάντηση που λάβαμε από την UEFA ήταν τελικά αρνητική, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αποψινό αγώνα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com