Ταϊλάνδη: Οι πρώτες εικόνες από τα 12 παιδιά στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΒΙΝΤΕΟ

Ταϊλάνδη: Οι πρώτες εικόνες από τα 12 παιδιά στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρώτες εικόνες από τη νοσηλεία στο νοσοκομείο των παιδιών που διασώθηκαν από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης ήρθαν στη δημοσιότητα.

Ο ανταποκριτής του Guardian, Michael Safi, ανήρτησε στο Twitter το πρώτο βίντεο από τον θάλαμο όπου νοσηλεύεται ένα από τους 12 μικρούς «Αγριόχοιρους».

Σύμφωνα με τον γενικό επιθεωρητή του υπουργείου Δημόσιας Υγείας, η ψυχολογική κατάσταση των παιδιών «είναι πολύ καλή», για να προσθέσει ότι τώρα «δεν έχουν στρες».

Τόσο τα 12 αγόρια όσο και ο προπονητής τους έχασαν κατά μέσο όρο δύο κιλά τις 17 ημέρες της περιπέτειάς τους, σύμφωνα με τον ίδιο. Όπως τόνισε ο Θονγκτσάι, ένα απο τα αγόρια που διασώθηκαν την Τρίτη 10/07 παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ όλα τα παιδιά εμβολιάστηκαν κατά της λύσσας και του τετάνου.

 

 

Από efimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE