Η Μπαρτσελόνα έβαλε ρήτρα 200 εκατ. σε 18χρονο ποδοσφαιριστή!

Η Μπαρτσελόνα έβαλε ρήτρα 200 εκατ. σε 18χρονο ποδοσφαιριστή!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Χουάν Μιράντα μέχρι το 2021 με ρήτρα 200 εκατ. ευρώ!

Ο Μιράντα που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας παίζει στη Mπαρτσελόνα Β και ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με τη Μπέτις μάλιστα να τον πλησιάζει αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα τον «έδεσε» για τα καλά και του έβαλε και ρήτρα, ένα πραγματικά μεγάλο ποσό για την ηλικία του…

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE