Κύπριος ποδοσφαιριστής μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα του (ΦΩΤΟ)

Κύπριος ποδοσφαιριστής μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα του (ΦΩΤΟ)

Με φωτογραφίες της δύο μηνών κόρης τους, ευχήθηκε στην σύντροφο του.

Ο λόγος για τον Νικόλα Εγγλέζου ο οποίος με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου του Οδύσσειας Τσελεπή, έκανε μια αφιέρωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής δημιούργησε ένα κολάζ με φωτογραφίες της Οδύσσειας μαζί με την κορούλα τους και τον ίδιο. Στην λεζάντα ευχήθηκε στην αγαπημένη του με τα πιο τρυφερά λόγια.

‘Εγώ και η κοράσα σου, σου ευχόμαστε χρόνια πολλά, πάντα με υγεία και ευτυχία. Σε υπερευχαριστούμε για όλα. Να είσαι πάντα καλά και να μας αγαπάς, όσο σε αγαπάμε. Τα φιλάκια μας, μαμά’ ‘εγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Δείτε τις φωτογραφίες στο LifeNewsCy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Στους επτά ανέβηκαν οι νεκροί που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή τριάντα ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

BEST OF TOTHEMAONLINE