Παγκόσμιο ρεκόρ χρήσης της λέξης «Breaking» για τη διάσωση των 12 παιδιών στην Ταιλανδη!

Παγκόσμιο ρεκόρ χρήσης της λέξης «Breaking» για τη διάσωση των 12 παιδιών στην Ταιλανδη!

Η επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους μέσα από το σύμπλεγμα σπηλαίων στην Ταϊλάνδη, προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα όλες τις εξελίξεις από τον εντοπισμό των 13 ατόμων μέχρι την διάσωσή τους την Τρίτη (10/07) το πρωί.

Τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία είχαν στήσει τις κάμερες και είχαν στείλει τους ανταποκριτές τους στο απομονωμένο αυτό κομμάτι γης για να παρακολουθήσουν από κοντά όλα τα γεγονότα.

Κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος παρακολουθούσε από τις τηλεοράσεις και σχολίαζε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τεκταινόμενα, γράφοντας τόσες πολλές φορές μάλιστα, την λέξη «Breaking» (έκτακτο) που έγινε παγκόσμιο ρεκόρ στη χρήση της λέξης στο Twitter.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.