Ταϊλάνδη: Τέλος στο θρίλερ - Βγήκαν όλα τα παιδιά από το σπήλαιο και ο προπονητής

Ταϊλάνδη: Τέλος στο θρίλερ - Βγήκαν όλα τα παιδιά από το σπήλαιο και ο προπονητής

Παγκόσμια συγκίνηση, αφού το θρίλερ των 14 ημερών στην Ταϊλάνδη λαμβάνει τέλος. 

Την Τρίτη 10/07 βγήκαν από τη σπηλιά και τα τέσσερα εναπομείναντα παιδιά και ο προπονητής.

Και οι πέντε βγήκαν πριν λίγο από τη σπηλιά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Τα τέσσερα τελευταία παιδιά που απεγκλωβίστηκαν την Τρίτη 10/07 ήταν τα πιο αδύναμα από το σύνολο των 12 παιδιών που εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο μαζί με τον προπονητή τους στις 26 Ιουνίου. Μάλιστα, το 11ο παιδί αναφέρεται πως ήταν και το πιο μικρό σε ηλικία, ο Chanin Wiboonrungrueng ή «Τιτάνας».

Η ανταποκρίτρια του AL Jazeera Στεπ Βέσεν νωρίτερα είχε αναφέρει πως και τα τέσσερα αγόρια και ο προπονητής τους είχαν φτάσει στον τρίτο θάλαμο του συγκροτήματος σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ, όπου οι εργάτες των σωστικών συνεργείων είχαν δημιουργήσει ένα πρόχειρο ιατρικό κέντρο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE