Αιγύπτιοι πολιτικοί στην Κύπρο - Συναντήσεις και με Επιτροπή Ενέργειας

Αιγύπτιοι πολιτικοί στην Κύπρο - Συναντήσεις και με Επιτροπή Ενέργειας

Αντιπροσωπία της Επιτροπής Εξωτερικών του Αιγυπτιακού Κοινοβουλίου φθάνει στην Κύπρο την Τρίτη (10/7) για τριήμερη επίσκεψη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, της αντιπροσωπίας ηγείται ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Tarek Radwan και σ’ αυτή συμμετέχουν οι βουλευτές- μέλη της, Mohamed Elorabi, Ahmed Wael Elmoshneb και Hamdy Bekhit.

Κατά την παραμονή της στην Κύπρο, η αντιπροσωπία θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρη Συλλούρη και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο, Γιώργο Λιλλήκα και Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Άγγελο Βότση και το Δήμαρχο Αγίου Δομετίου, Κώστα Πέτρου.

Ο κ. Λιλλήκας θα παραθέσει επίσης γεύμα προς τιμή των Αιγυπτίων βουλευτών, οι οποίοι θα επισκεφθούν, εξάλλου, τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή Αγίου Δομετίου, καθώς και χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE