ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις Κεντρικές για τρία χρόνια ο 29χρονος – Τον ‘έκαψαν’ τα παράνομα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις Κεντρικές για τρία χρόνια ο 29χρονος – Τον ‘έκαψαν’ τα παράνομα

Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων επέβαλε το δικαστήριο Λάρνακας τη Δευτέρα 09/07 σε 29χρονο για υποθέσεις ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε τη Δευτέρα 09/07 στη Λάρνακα, καταδίκασε 29χρονο σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί στις 9 Οκτωβρίου, 2017, από μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό κλιμάκιο Λάρνακας).

Συγκεκριμένα,  αξιολογώντας σχετικά στοιχεία και πληροφορίες, προχώρησαν στη σύλληψη 29χρονου, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους ενός κιλού και 37 γραμμαρίων.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 28χρονου, εντοπίστηκαν εννιά γραμμάρια κάνναβης.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE