ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείτο και αυτός ετοιμαζόταν να φύγει από την χώρα

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείτο και αυτός ετοιμαζόταν να φύγει από την χώρα

Στην σύλληψη εντός τουρίστα 41 ετών από τη Βρετανία,  προχώρησε την Κυριακή (8/7) η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του συγκεκριμένου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο για πρόκληση ζημιάς σε μπυραρία στην Κάτω Πάφο. Ο 41χρονος συνελήφθη στον αερολιμένα Πάφου όταν αυτός ετοιμάζονταν να αναχωρήσει για τη χώρα του. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7.7.2018 όταν σύμφωνα με την καταγγελία του  ιδιοκτήτη της μπυραρίας, ο  41χρονος φέρεται να έριξε μια πέτρα στην τηλεόραση της μπυραρίας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές ύψους 1.600 ευρώ.

Ο 41χρονος αφίχθη στην Κύπρο στις 6.7.2018 και αναμένετο να αναχωρήσει την Κυριακή (8/7) για την Βρετανία.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top