ΠΑΦΟΣ: Καταζητείτο και αυτός ετοιμαζόταν να φύγει από την χώρα

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείτο και αυτός ετοιμαζόταν να φύγει από την χώρα

Στην σύλληψη εντός τουρίστα 41 ετών από τη Βρετανία,  προχώρησε την Κυριακή (8/7) η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του συγκεκριμένου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο για πρόκληση ζημιάς σε μπυραρία στην Κάτω Πάφο. Ο 41χρονος συνελήφθη στον αερολιμένα Πάφου όταν αυτός ετοιμάζονταν να αναχωρήσει για τη χώρα του. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7.7.2018 όταν σύμφωνα με την καταγγελία του  ιδιοκτήτη της μπυραρίας, ο  41χρονος φέρεται να έριξε μια πέτρα στην τηλεόραση της μπυραρίας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές ύψους 1.600 ευρώ.

Ο 41χρονος αφίχθη στην Κύπρο στις 6.7.2018 και αναμένετο να αναχωρήσει την Κυριακή (8/7) για την Βρετανία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE