ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ξυλοκοπήθηκε σε μπαράκι 22χρονος Λευκωσιάτης

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ξυλοκοπήθηκε  σε μπαράκι 22χρονος Λευκωσιάτης

Νεαρός από το Παραλίμνι συνελήφθηκε το βράδυ της Κυριακής (8/7) από την Αστυνομία ως ύποπτος για επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον φοιτητή από τη Λευκωσία.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου, Ελληνοκύπριος φοιτητής 22 χρόνων από τη Λευκωσία, κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας ότι δέχθηκε επίθεση σε ένα μπαράκι στην Αγία Νάπα από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
 
Με ασθενοφόρο ο 22χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, ωστόσο λόγω της κατάστασης της υγείας του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα γνάθου.
 
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου εξασφάλισε μαρτυρία βάσει της οποίας λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής (8/7), συνελήφθη 23χρονος Ελληνοκύπριος φοιτητής από το Παραλίμνι.
 
Ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση για το αδίκημα της επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και ανακρίνεται για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE