«Καταιγιστική» η πιθανή αντίπαλος της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα

«Καταιγιστική» η πιθανή αντίπαλος της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα

Άνετη εντός έδρας νίκη με σκορ 5-1 επί της Βαλερένγκα πέτυχε η Μόλντε το βράδυ της Κυριακής (08/07), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Νορβηγικού πρωταθλήματος.

Η πιθανή αντίπαλος της Ανόρθωσης στον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ ήταν… «καταιγιστική» και δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στην αντίπαλο της για θετικό αποτέλεσμα.

Η Μόλντε μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και προηγήθηκε με 3-0, με γκολ των Μόστρομ (5΄), Χάλαντ (21΄) και Σαρ (28΄), ενώ η Βαλερένγκα μείωσε στο 34΄ με τον Φιν σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Χάλαντ στο 58΄ και Τσίμα στο 71΄, διαμόρφωσαν το τελικό 5-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Ιμπραϊμ στο 81΄.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE