ΤΖΟΚΕΡ: Άλλοι φοβούνται για 'κούρεμα' κι αυτός κέρδισε χιλιάδες ευρώ- ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Άλλοι φοβούνται για 'κούρεμα' κι αυτός κέρδισε χιλιάδες ευρώ- ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένας τυχερός, βάζει στον λογαριασμό του 64,303 ευρώ.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τζόκερ το βράδυ της Κυριακής 8/7, η οποία μοίραζε το ποσό των 1.519.626,33 ευρώ, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένας τυχερός, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέο τζακ - ποτ.

Σε αντίθεση με την πρώτη κατηγορία, στην δεύτερη βρέθηκε ένας και μοναδικός τυχερός, ο οποίος θα βάλει στον λογαριασμό του το ποσό των 64.303 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην τρίτη κατηγορία βρέθηκαν 45 τυχεροί, οι οποίοι κερδίζουν από 2,500 ευρώ.

Οι 'μαγικοί' αριθμοί ήταν: 1 4 5 7 36 και τζόκερ το 4.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE