ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος εμπρηστών όχημα δασκάλας – Εκτεταμένες ζημιές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος εμπρηστών όχημα δασκάλας – Εκτεταμένες ζημιές

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 08/07, όχημα που χρησιμοποιεί δασκάλα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 08/07, λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία για πυρκαγιά σε όχημα.

Όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στο Ζακάκι της Λεμεσού, όπου διαμένει το άτομο που το χρησιμοποιεί.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου κατέσβησαν τη φωτιά.

Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ ζημιές υπέστησαν και οι τοίχου του χώρου στάθμευσης.

Κατόπιν εξετάσεων, στη σκηνή βρέθηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης, με μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού να σπεύδουν στη σκηνή για να διενεργήσουν έρευνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όχημα είναι ιδιοκτησίας 57χρονου, όμως το χρησιμοποιεί η κόρη του η οποία διαμένει στην εν λόγω πολυκατοικία.

Το ύψος της ζημιάς του οχήματος, παραμένει άγνωστο.  

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE