ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Παραλίγο τραγωδία με Ελληνοκύπρια σε παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Παραλίγο τραγωδία με Ελληνοκύπρια σε παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Περιστατικό παραλίγο πνιγμού που αφορούσε Ελληνοκύπρια, σημειώθηκε το Σαβατο 7/7/ λίγο μετά τις 9·00  το πρωί, στην παράλια δασούδι, στην περιοχή Γερμασόγειας. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λεμεσού, το περιστατικό συνέβηκε 700 περίπου μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημείου ΛΕΜ 9 και 150 μέτρα δυτικά των θαλάσσιων σπορτ της περιοχής. 

Ο πνιγμός απετράπη ευτυχώς στο παρά ένα, από λουόμενο ο όποιος ανέσυρε την γυναίκα από το νερό έγκαιρα. 

Στην συνέχεια ο Ιδιοκτήτης των θαλασσίων σπορτ της περιοχής που αντιλήφθη το όλο συμβάν, ενημερώνει δια μέσω ασυρμάτου τους Ναυαγοσώστες του σημείου ΛΕΜ9 οι οποίοι έτρεξαν με εξειδικευμένο εξοπλισμό στην σκηνή. 

Στην γυναίκα παρασχέθηκαν οι Βασικές Πρώτες Βοήθειες και στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω νοσηλεία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE