ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Παραλίγο τραγωδία με Ελληνοκύπρια σε παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Παραλίγο τραγωδία με Ελληνοκύπρια σε παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Περιστατικό παραλίγο πνιγμού που αφορούσε Ελληνοκύπρια, σημειώθηκε το Σαβατο 7/7/ λίγο μετά τις 9·00  το πρωί, στην παράλια δασούδι, στην περιοχή Γερμασόγειας. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λεμεσού, το περιστατικό συνέβηκε 700 περίπου μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημείου ΛΕΜ 9 και 150 μέτρα δυτικά των θαλάσσιων σπορτ της περιοχής. 

Ο πνιγμός απετράπη ευτυχώς στο παρά ένα, από λουόμενο ο όποιος ανέσυρε την γυναίκα από το νερό έγκαιρα. 

Στην συνέχεια ο Ιδιοκτήτης των θαλασσίων σπορτ της περιοχής που αντιλήφθη το όλο συμβάν, ενημερώνει δια μέσω ασυρμάτου τους Ναυαγοσώστες του σημείου ΛΕΜ9 οι οποίοι έτρεξαν με εξειδικευμένο εξοπλισμό στην σκηνή. 

Στην γυναίκα παρασχέθηκαν οι Βασικές Πρώτες Βοήθειες και στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω νοσηλεία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE