ΠΛΗΓΜΑ στην Βραζιλία με Ντανίλο

ΠΛΗΓΜΑ στην Βραζιλία με Ντανίλο

Πλήγμα για την Βραζιλία πριν τον προημιτελικό κόντρα στο Βέλγιο. Ο Ντανίλο τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έτσι χάνει το υπόλοιπο του Μουντιάλ.

Aπώλεια και «πονοκέφαλος» για τον Τίτε ενόψει του αποψινού πρώτου προημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο το Βέλγιο (21:00). Ο Βραζιλιάνος μπακ, Ντανίλο, τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη χθεσινή (5/7) προπόνηση και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Ο άσος της σελεσάο υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ άουτ από τη συνέχεια του Μουντιάλ, ακόμα και αν η ομάδα του περάσει τους «κόκκινους διαβόλους» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και προχωρήσει στον θεσμό, διότι δεν θα έχει προλάβει να αναρρώσει.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE