ΠΛΗΓΜΑ στην Βραζιλία με Ντανίλο

ΠΛΗΓΜΑ στην Βραζιλία με Ντανίλο

Πλήγμα για την Βραζιλία πριν τον προημιτελικό κόντρα στο Βέλγιο. Ο Ντανίλο τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έτσι χάνει το υπόλοιπο του Μουντιάλ.

Aπώλεια και «πονοκέφαλος» για τον Τίτε ενόψει του αποψινού πρώτου προημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο το Βέλγιο (21:00). Ο Βραζιλιάνος μπακ, Ντανίλο, τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη χθεσινή (5/7) προπόνηση και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Ο άσος της σελεσάο υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ άουτ από τη συνέχεια του Μουντιάλ, ακόμα και αν η ομάδα του περάσει τους «κόκκινους διαβόλους» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και προχωρήσει στον θεσμό, διότι δεν θα έχει προλάβει να αναρρώσει.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.