To ΔΕΚΑΡΙ θα’ ρθει αργότερα…

To ΔΕΚΑΡΙ θα’ ρθει αργότερα…

Σε πρωινή ανάρτηση (ΕΔΩ), αναφερθήκαμε στις επικείμενες αφίξεις δυο παιχτών για λογαριασμό του Απόλλωνα. 

Δεν είναι εκατόν τοις εκατόν σίγουρο, ότι θα κατέβουν οι παίχτες εντός της ημέρας. Ενδεχομένως να πάρουν την πτήση για Κύπρο το Σαββατοκύριακο. 

Το έχουμε διασταυρώσει, ότι οι παίχτες που βρίσκονται στον… προθάλαμο για ένταξη στον Απόλλωνα, είναι αριστερό μπακ (αντί Ζάντερ) και δεξιός εξτρέμ (αντί-Γιάκολις). 

Οι διαδικασίες για την απόκτηση επιτελικού χαφ, μετατίθενται για αργότερα. Τέλος Ιουλίου ή μέσα στον Αύγουστο.

Έχουν ψηλό κασέ τα «δεκάρια», γι’ αυτό και παρουσιάζονται έτοιμοι στον Απόλλωνα να περιμένουν… 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE