ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΒΙΚΛΑΣ: Χειροπέδες σε δύο υπαλλήλους της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΒΙΚΛΑΣ: Χειροπέδες σε δύο υπαλλήλους της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού

Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, ηλικίας 53 και 59 ετών, για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στις κοινότητες Βίκλα – Κλωνάρι της επαρχίας Λεμεσού.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκε από δημιουργία σπινθηρισμών λόγω εργασίας χορτοκοπτικής μηχανής  συνεργείου της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού που προέβαινε σε καθαρισμό χόρτων  στην περιοχή.    

Θυμίζουμε ότι η ώρα 13.27 το μεσημέρι της Πέμπτης (5/7) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε περιοχή των χωρίων Βίκλας  - Κλωνάρι  της Επαρχίας Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Υπαίθρου και 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών.   

Επίσης εργάστηκαν 4 εναέρια μέσα (2 εκμισθωμένα ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών).   

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.37 και κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 6 δεκαρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE