ΦΟΒΕΡΟΣ Ντε Βινσέντι στις πρώτες δηλώσεις στα ΜΜΕ! Τι του έλειψε, οι ΣΤΟΧΟΙ και η… Αργεντινή – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΟΒΕΡΟΣ Ντε Βινσέντι στις πρώτες δηλώσεις στα ΜΜΕ! Τι του έλειψε, οι ΣΤΟΧΟΙ και η… Αργεντινή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την επιστροφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Αργεντινός αγωνίστηκε στο φιλικό με την Δόξα και στη συνέχεια μίλησε στους δημοσιογράφους ενώ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε τι είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω από την χαρά μου. Μου έλειψε πολύ η Κύπρος. Τώρα το κατάλαβα που επέστρεψα».

«Τα μικρά παιδιά χάρηκαν που με είδαν, ήθελαν αυτόγραφα όμως εγώ χάρηκα περισσότερο που είμαι εδώ».

«Είναι πολύ καλό που γίνονται αυτά τα φιλικά για να γνωρίσουμε καλύτερα οι παίκτες ο ένας τον άλλο και να είμαστε έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά. Ο πρώτος στόχος αυτής της σεζόν είναι φυσικά το ματς με τη Σουντούβα και μετά θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Εγώ προπονούμαι κανονικά και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είναι απόλυτα έτοιμος».

Για την Αργεντινή: «Κανένα σχόλιο» είπε αρχικά όμως στη συνέχεια τόνισε ότι αυτό το Μουντιάλ είχε πολλές εκπλήξεις όπως με Γερμανία και ότι γενικά η Αργεντινή απογοήτευσε.
 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE