Ήρθε ο χωρισμός για ζευγάρι του Power Of Love; Οργιάζουν οι φήμες

Ήρθε ο χωρισμός για ζευγάρι του Power Of Love; Οργιάζουν οι φήμες

Στην Μύκονο η μία, στην Αθήνα ο άλλος και ένα ποστάρισμα του στα social media βάζει ερωτηματικά γύρω απο τη σχέση τους.

Μια εβδομάδα μετά το τέλος του Power of love τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στην πραγματική ζωή, έξω από κάμερες και φώτα και να δουν αν τελικά άξιζε το… πείραμα.

Μέχρι στιγμής η Αθηνά και ο Δώρος, η Στέλλα και ο Πάνος και η Άννα και ο Παναγιώτης είναι μαζί και φροντίζουν να το επικοινωνούν και μέσω social media. Τι συμβαίνει όμως μεταξύ των Τζούλια και Μιχάλη;

Μια ανάρτηση του παίκτη από την Κρήτη δημιούργησε ερωτηματικά στον κόσμο που τον ακολουθεί και στηρίζει τη σχέση του με την Τζούλια. Ο Μιχάλης Κάββαλος ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα πόσταρε μια φωτογραφία του στο Instagram και έγραψε: «Αυτό το να φέρεσαι στους άλλους όπως θα ήθελες να σου φερθούν μας έχει τελειώσει. Να φέρεσαι στον καθένα όπως του αξίζει», ενώ πρόσθεσε hashtags για τον ΣΚΑΙ, και για το παιχνίδι.

Οι followers του έσπευσαν να τον ρωτήσουν τι εννοεί και κυρίως που βρίσκεται η αγαπημένη του, χωρίς όμως να λαμβάνουν καμία απάντηση.

Δεν αποκλείεται βέβαια όλο αυτό να είναι ένα...παιχνιδάκι που παίζουν οι παίκτες του POL για να τραβήξουν τα βλέματα και να δώσουν τροφή ώστε να γίνουν "είδηση".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE