Το μήνυμα στον Άλκη Χρίστου από την αγαπημένη του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μήνυμα στον Άλκη Χρίστου από την αγαπημένη του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα γενέθλιά του είχε ο Άλκης Χρίστου και η αγαπημένη, Μαρίνα Δημητρίου, του ευχήθηκε και διαδικτυακά. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε μια υπέροχη ανάρτηση στα social media για να ευχηθεί στον αγπημένο της.

Όπως έγραψε η Μαρίνα Δημητρίου: ''Χρόνια πολλά και πανευτυχισμένα στον άντρα που γεμίζει την ζωή μου ευτυχία, αγάπη και φροντίδα, στον άντρα που με κάνει χαρούμενη και είναι πάντα δίπλα μου!".

Και συνέχισε η αγαπημένη του Άλκη Χρίστου: ''Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και γώ αγάπη μου !! Αξίζεις τα καλύτερα!!! 
Σ´ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας και έρχονται κι άλλες ακόμα καλύτερες!!
Σ´αγαπώ''. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE