Εκεί το παίρνει, εκεί το φέρνει για το μεγάλο «μπαμ» ο Παπασταύρου!

Εκεί το παίρνει, εκεί το φέρνει για το μεγάλο «μπαμ» ο Παπασταύρου!

Αρκετά πικράθηκε το χειλάκι των οπαδών του «τριφυλλιού» τα τελευταία δύο χρόνια και η Διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου θέλει να επαναφέρει έστω κι από νωρίς (από τη μεταγραφική περίοδο), το χαμόγελο στον κόσμο της λαοφιλούς ομάδας του νησιού.

Αν και η βδομάδα που μας πέρασε δεν είχε ανακοίνωση ή κάτι χειροπιαστό στο μεταγραφικό κομμάτι της Ομόνοιας, ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό οι διεργασίες για τον προγραμματισμό των «πρασίνων» είναι αρκετά έντονες και σύντομα αναμένεται ότι θα προκύψουν εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE