ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειστό μέρος του αυτοκινητοδρόμου λόγω πολύ σοβαρού τροχαίου

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Κλειστό μέρος του αυτοκινητοδρόμου λόγω πολύ σοβαρού τροχαίου

Προσωρινά κλειστό και στις δύο κατευθύνσεις είναι το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των δύο εξόδων προς Μονή και Παρεκκλησιά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο γύρω στις 4.40 το πρωί της Κυριακής 1η Ιουλίου, 2018.

Η τροχαία κυκλοφορία στις δύο κατευθύνσεις διοχετεύεται από τις εξόδους Μονής και Παρεκκλησιάς.

Καλούνται οι οδηγοί που διέρχονται απο το σημείο να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στην ευρύτερη περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE