Tο μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ για Ολίβα και Γκόμεθ

Tο μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ για Ολίβα και Γκόμεθ

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χουάν Κάρλος Ολίβα, αλλά και ο Τεχνικός Διευθυντής, Άνχελ Γκόμεθ, σε συνεννόηση πάντα με τη διοίκηση των «πρασίνων», προσπαθούν να τρέξουν με χίλια όλα τα θέματα προγραμματισμού.

Οι δύο Ισπανοί, πέραν από το να ενισχύσουν ποιοτικά το ρόστερ της Ομόνοιας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (το οποίο είναι δεδομένο), οι δύο άντρες θέλουν όσο πιο σύντομα να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο «τριφύλλι» τη δεδομένη στιγμή.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, το μεγάλο στοίχημα για τους Γκόμεθ και Ολίβα είναι να προχωρήσουν με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς τον προγραμματισμό, έτσι ώστε σε εννιά μέρες που αρχίζει η προετοιμασία, να προλάβουν να έχουν ως επί το πλείστον, συμπληρωμένο τον βασικό κορμό της ομάδας.

Πάντως, τις τελευταίες μέρες στα ρεπορτάζ των «πρασίνων», γράφονται διάφορα ονόματα που απασχολούν τον Λευκωσιάτικο σύλλογο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Από τη στιγμή λοιπόν που στην Ομόνοια υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα και με την προετοιμασία να πλησιάζει, αναμένεται ότι η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα «καυτή» και ίσως να έχουμε «καταιγισμό» από ανακοινώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE