ΤΑΪΛΑΝΔΗ: Μάχη με τον χρόνο για τον εντοπισμό των 12 αγοριών και του προπονητή τους - VIDEO

ΤΑΪΛΑΝΔΗ: Μάχη με τον χρόνο για τον εντοπισμό των 12 αγοριών και του προπονητή τους - VIDEO

Επτά μέρες πέρασαν από τότε που 12 αγόρια και ο προπονητής τους στην Ταϊλάνδη έδωσαν για τελευταία φορά σημεία ζωής.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους επικεντρώνονται στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ στην επαρχία Τσιάνγκ Ράι.

Το μόνο σημάδι που επιβεβαιώνει την παρουσία τους εκεί είναι τα ποδήλατα που τα δώδεκα παιδιά ηλικίας έντεκα έως 16 ετών και ο 25χρονος προπονητής ποδοσφαίρου άφησαν απ' έξω.

Ξεκίνησαν να εξερευνήσουν τη μήκους 10 χιλιομέτρων σπηλιά, παρά τις προειδοποιήσεις να μην το κάνουν, κι έκτοτε η τύχη τους αγνοείται.

Τα σωστικά συνεργεία έριξαν πακέτα επιβίωσης μέσω ανοίγματος που δημιούργησαν, χωρίς να ξέρουν αν τα παιδιά είναι μέσα, ενώ αναζητούν εναλλακτικά ανοίγματα, ώστε να μπουν στις πλημμυρισμένες δαιδαλώδεις στοές του σπηλαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE