Από τον Alpha Κύπρου θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές η Ευριπίδου

Από τον Alpha Κύπρου θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές η Ευριπίδου

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της εκπομπής της από τον Alpha Κύπρου.

Το πρόωρο και συνάμα απρόβλεπτο τέλος που είχε η εκπομπή "Όλα για σένα" από την διεύθυνση του TvOne στέρησε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της εκπομπής της. 

Όμως η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου θα έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Ιουλίου μέσα από την εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη ο οποίος την είχε προσκαλέσει πριν το πρόωρο τέλος της εκπομπής της και η Κωνσταντίνα αποδέκτηκε. 

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση της εκπομπής ''Λούης Night Show":

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE