Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις επίσημα μέλος του διεθνούς δικτύου SDSN (UN Sustainable Development Solutions Network).

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις επίσημα μέλος του διεθνούς δικτύου SDSN (UN Sustainable Development Solutions Network).

lass="western" align="justify">Το Γραφείο Ερευνητικών Προγραμμάτων ανακοινώνει ότι το Πανεπιστήμιο Νεάπολις είναι και επίσημα μέλος του διεθνούς δικτύου SDSN (UN Sustainable Development Solutions Network) το οποίο λειτουργεί από το 2012 υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Το SDSN κινητοποιεί την παγκόσμια επιστημονική και τεχνολογική τεχνογνωσία για την προώθηση πρακτικών λύσεων για την αειφόρο ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των Αειφόρο Ανάπτυξη Στόχων (SDGs) και της συμφωνίας για το κλίμα του Παρισιού.

lass="western" align="justify">Στόχος είναι να επιταχυνθεί η κοινή μάθηση και την προώθηση ολοκληρωμένων προσεγγίσεων που εξετάζουν τα διασυνδεδεμένα οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Το SDSN συνεργάζεται στενά με τις υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, πολυμερείς χρηματοδοτικούς οργανισμούς, του ιδιωτικού τομέα και της κοινωνίας των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE