Η δεδομένη υποψηφιότητα για ΑΠΟΕΛ, η ατάκα Κουγιάλη, η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αλλαγή και η μέρα των Εκλογών

Η δεδομένη υποψηφιότητα για ΑΠΟΕΛ, η ατάκα Κουγιάλη, η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αλλαγή και η μέρα των Εκλογών

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Καταστατική Γενική Συνέλευση του σωματείου του ΑΠΟΕΛ.

Σε αυτήν αποφασίστηκε, πως αν και ακόμη υπάρχει μονάχα ως δεδομένη η υποψηφιότητα του συνδυασμού του πρώην προέδρου, Μάριου Χαραλάμπους, όπως γίνει Εκλογική Συνέλευση την 09η Ιουλίου.

Σε ότι αφορά τον πρώην Υπουργό, Νίκο Κουγιάλη, όπου «έπαιξε» το όνομα του εδώ και μέρες ως ενδιαφερόμενος για να καταθέσει υποψηφιότητα, ο ίδιος ήταν παρών στη σημερινή συνέλευση και ανέφερε περί αυτού «Έχουμε δημοκρατία και θα αποφασίσω μέχρι την επόμενη εβδομάδα αν θα κατέλθω ως υποψήφιος του σωματείου».

Κατά τη διάρκεια της Καταστατικής Συνέλευσης, ψηφίστηκε μία σημαντική αλλαγή, όπως στο νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου υπάρχουν 12 εγγεγραμμένα μέλη και όχι 7 όπως ήταν μέχρι σήμερα.

Να σημειωθεί ότι ενόψει των εκλογών του σωματείου του ΑΠΟΕΛ υποδείχθηκε από τη Γενική Συνέλευση εφορευτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Χρήστο Παλλή, Μάρκο Κληρίδη και τον Μίκη Θεοδοσίου.  Μέχρι και την 08η Ιουλίου θα υποβάλονται υποψηφιότητες.

Διαβάστε επίσης:

Μίλησε και είπε αρκετά ο πρόεδρος! Όλα όσα είπε στον απολογισμό του

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.