Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην Τσάδα

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην Τσάδα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 18:15 το απόγευμα της Πέμπτης (28/06) περίπου η φωτιά που μαίνονταν από τις 15:40 σε περιοχή νότια  της Τσάδας, και συγκεκριμένα σε τρία μέτωπα ,σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή.

Ο κ. Κεττής ανέφερε  πως η φωτιά κατέκαψσε συνολικά 6 εκτάρια άγριας βλάστησης και δέντρων.

Ωστόσο, δυνάμεις πυρόσβεσης θα παραμείνουν κατά την διάρκεια της νύχτας για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Η μεγάλη πυρκαγιά στην Τσάδα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Yπηρεσία  της Πάφου. Άμεσα ανταποκρίθηκαν πέντε οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου, ένα όχημα του Ταμείου Θήρας , ένα καδενοφόρο όχημα της Επαρχιακής Διοίκησης , ένα βυτιοφόρο όχημα της κοινότητας Τσάδας καθώς και ένα ιδιωτικό βυτιοφόρο όχημα.

Στο έργο  κατάσβεσης συνέδραμαν και δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και δύο ελικόπτερα που έχει εκμισθώσει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Οι εξετάσεις για τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς θα επαναρχίσουν αύριο  με την συνδρομή της Αστυνομίας. Από τις προκαταρκτικές ωστόσο εξετάσεις οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE